Голямото рок междучасие търси таланти във Варна


Голямото рок междучасие търси таланти във Варна

5037

Както MySound.bg вече огласи, eдинствения телевизионен рок конкурс в България – "Голямото рок междучасие", ще проведе регионален кръг по време на младежкия фестивал във Варна.

Записването на групите, които искат да се явят на кастинга, започва на 15 август  и продължава до 30 август. Самият конкурс ще се проведе на 31 август на сцената на Funcity + и ще бъде излъчен по БНТ в рамките на музикалния формат.

Право на участие имат всички групи с музиканти на възраст до 25 години и са от Варна, Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Търговище, Разград и всички други населени места в Източна България. Останалите критерии за участие може да откриете на www.rockbg.com

Известният музикант Димитър Кърнев от Д2 и неговият екип ще подберат най-добрите банди и те ще получат възможността да участват в ТВ формата на БНТ "Голямото рок междучасие", който стартира през септември. Aко винаги сте мечтали за своя звезден шанс – не пропускайте да покажете какво можете пред една изключително позитивна публика. С участието си в регионалния кръг на състезанието получавате уникалната възможност да се състезавате с най-добрите групи от следващото рок поколение на България, шанса изпълнението ви да бъде излъчено по национална телевизия и да станете част от програмата на младежкия фестивал Funcity +.

Младежкият фестивал ще се проведе от 30 август до 3 септември и е едно от основните събития на инициативата "Варна – Европейска младежка столица" 2017, чиято основна цел е да помогне на талантливите младежи да срещнат своята публика, да превърне града в притегателен център за бизнеса и младите хора.

В продължение на пет дни най-големият черноморски младежки фестивал ще превърне Варна в арена на танци, спорт, музика, занаяти, предприемачески работилници, визуални изкуства – всичко, което вълнува младите хора в Европа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички