Bass Sea Festival с второ издание тази година


Bass Sea Festival с второ издание тази година

5239

Българската организация HMSU и британският лейбъл Formation Records се обединяват, за да доведат на родното Черноморие част от елита на световния дръм-ен-бейс за втора поредна година.  Мястото на провеждане отново е едно от най-красивите и незастроени места по нашето Черноморие - плажът Wake-UP край Варвара. Датите тази година са 17, 18 и 19 август, а програмата обещава да е повече от интересна с над 20 международни гости и още толкова български участници. 
Първото издание през 2016 постави солидна основа и тази година продължава със сериозно надграждане и заявка за топдестинация за почивка и забавление на елита в дръм-ен-бейс и джънгъл музиката. Всички гости от миналата година бяха очаровани от красотата на дивата част от нашето Черноморие и тази година водят със себе си още приятели. 
Към "кръстника" на дръм-ен-бейса Grooverider се присъединяват още хедлайнъри: 
● едно от най-популярните имена в момента - The Prototypes● джънгъл машината Bladerunner● най-доброто ново MC за 2017 - Toddlah ● любимецът на българската публика DJ SS
За първи път у нас пристигат един от най-горещите проекти в момента - North Base, дългогодишният продуцент Cabbie, новата надежда Glitch City от лейбъла на The Prototypes - Get Hype Recordings,   американският ветеран MC Digga Bruckshot и британецът DJ Promo
За втора година ще сe изявят 4 артисти от най-голямото британско онлайн радио - Rough Tempo. Това са  собственикът Scoundrel и водещите Bader, Fiend Reflex и Hyper Fizix. Британското MC Warren G, полякът KRS Skillz, румънците B-Тone, Crunkie, Kevlar са само част от останалите гости, които ще представят сетовете си по време на трите дни и нощи на фестивала. "Тази дружина на практика вече е  влюбена в Bass Sea Festival", споделят организаторите.
Българското участие също не е за пренебрегване - артистите от HMSU High Roll, Ogonek, EXo, Faith, Targy и Acidtrip винаги са били в епицентъра на купона. Очакват се много и разнообразни партита от лейбълите в програмата, както и такива на тайни локации. 
Предстои и издаването на специален албум-компилация "Bass Sea", която ще бъде пусната в продажба на 1 септември. В нея участват над 25 артисти от целия свят. Това се случва за първи път в България и ще позволи на световната днб сцена да се запознае "дистанционно" с настроението на това неподправено яко морско преживяване и музикалните качества на артистите, участващи в проекта.
Билети могат да бъдат закупени на цена от 30 и 35 лева за трите дни на фестивала. Еднодневните пропуски струват 15 лева и могат да бъдат намерени в разпространителната мрежа на Eventim.bg онлайн и в цялата страна.  На място фестивалният билет ще струва 40 лева, а еднодневният - 20 лева. Още - на:
http://bsf.hmsu.org
http://bit.ly/2uY6C5y

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички