Спечели книгата Светлини и сенки. Разговори с Джими Пейдж


Спечели книгата Светлини и сенки. Разговори с Джими Пейдж

4713

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението за "Голямото лятно четене" този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи книгата "Светлини и сенки. Разговори с Джими Пейдж" на Брад Толински.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозното биографично издание. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

Главен редактор на кое популярно музикално списание е Брад Толински?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Jimmy Page

Очакваме до 06.00 часа на 31 август, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Подробната биография на Джими Пейдж съдържа поредица от интервюта с легендарния музикант, описващи както ранните му години във Великобритания, така и неговите големи успехи с Лед Цепелин и сензационни турнета с митичната банда.

Без нея съвременната поп и рок музика нямаше да е същата. А историята на състава е в голяма степен историята на Джими Пейдж – един от най-великите китаристи на рока. Неговият нюх към експеримента и импровизацията проправя пътя както за Цепелин, така и за много от съвременните музикални жанрове като цяло. Не само рокът, но и попът, хеви метълът и дори хип-хопът дължат много на Пейдж, Робърт Плант и на групата изобщо.

Джими се изповядва, разказвайки пред именития американски журналист не само историята на любимата на поколения рок формация, но и малко известни факти от живота си. В книгата Толински включва поредица от интервюта, които е взимал от музиканта през годините, както и интересни разговори с Пейдж за неговото детство, за партньорствата с легенди като Том Джоунс, The Who, Ерик Клептън и Дейвид Ковърдейл, дори за интереса му към окултното.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички