DIY Live: Calf и Feedbacker


DIY Live: Calf и Feedbacker

5035

Гръцката група Calf и родният проект Feedbacker ще изнесат съвместен концерт в столичния Grindhouse Skateclub на 8 септември (петък).  

Нойз рок и пост хардкор музикантите от Кардица се завръщат в София за трети път. След участието си на Dark Friends Fest III през 2015 и концерта с българското дроун нойз дуо dwaal, гърците се готвят да ударят заедно с местните нойз рок герои Feedbacker.

Въпреки че не крият влиянията от банди от 80-те и 90-те като Unwound, Melvins и Slint, гостите творят оригинална мрачна и катарзисна музика, която често завива в крайности - от замечтаното спокойствие на пост-рока до суровата енергия на хардкор пънка. В София момчетата представят чисто новия си винил "Evil Solos Deified Mom Dad Deified Solos Live" (2017), издание на Sweetohm Recordings.

Feedbacker са заедно от 2015, но уверено дърпат напред в своя собствена ниша - имплозивна комбинация от слъдж, нойз рок и емоционални текстове на чист български. В бандата са замесени членове на КПД-0 и Comasummer. През миналата година излезе и дебютното им едноименно EP през българския независим лейбъл Kontingent Records.

Вход за концерта: 8 лева, Grindhouse Skateclub ще отвори в 20.00 ч.  

Събитието във Фейсбук е тук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички