Etno Chic! Ръцете горе за Zuco 103


Etno Chic! Ръцете горе за Zuco 103

4882

Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турне в България, организирано от Lidl и Coca-Cola, ще зарадва всички музикални фенове със завладяващ концерт на уникалната група Zuco 103, която ще дари публиката с незабравими емоции и настроение след нагорещения финал на Националния турнир по спортен грил.

Събитието ще се състои зад музея "Земята и хората" в София от 20.30 ч. на 3 септември. Поканени за всички, които искат да се забавляват с перфектна симбиоза в лицето на бразилската певица Лилиан Виейра, холандския барабанист Щефан Крюгер и немския пианист Щефан Шмид, готови да завладеят българските фенове с комбинация от бразиелектро, щури фънк ритми и меланхолични звуци.

Формацията придоби популярност още с пробивния си първи сингъл "Outro Lado" през 1999 заради специфичното си звучене. То завладя Токио, Москва и Латинска Америка, както и всички инди горещи точки на Европа. През 2016 екзотичните музиканти пуснаха албума "Etno Chic", който обединява невероятна олдскуул електро самба в 12 самостоятелни песни – част от които ще прозвучат и в България през септември.

Чрез инициативите "Да споделим грила" Coca-Cola и Lidl обединяват усилия, за да дарят щастие в споделените мигове, прекарани със семейството, и да дадат възможност на все повече хора да преживеят пълноценни моменти с близки и приятели, докато се наслаждават на вкусни и качествени храни и напитки под съпровода на градско фънк звучене на любими изпълнители.

Повече информация относно Lidl и Coca-Cola Grill & Chill: www.grillmaistor.bg

Още за Zuco 103: http://www.zuco103.com/.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички