Ogi 23 съпорт на Jaya The Cat в Маймунарника


Ogi 23 съпорт на Jaya The Cat в Маймунарника

5067

Както е известно, Jaya The Cat се завръщат в България отново по покана на клуб "Строежа" като една от най-любимите за българската публика банда.  Американо–холандската формация ще гостува в столичния клуб "Маймунарника" тази сряда, 30 август. Вратите на клуба отварят в 19.00 ч., а концертната част стартира в 20.00 ч. 
Първи на сцената ще се качат добре познатите ни момчета от Ogi 23. Последните няколко години са много благоприятни за тях. Непрестанно пътуват из страната и изнасят редица концерти пред многобройна публика. Последният им албум "Test Drive" излезе преди година и все още се радва на голям интерес. Някои от най-харесваните парчета в него са "Да сме там" с участието на Feel и Yoko от The Top Stoppers, "Чернова" с Дичо, "Това е обир", записана с Geoff Lagadec от Jaya The Cat. Надяваме се двете групи да ни изненадат и да изпълнят заедно общата песен на Ogi 23 с вокала на гостите, не крият организаторите. 
Билети - в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. в предварителна продажба и 25 лв. на самата дата и на място. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.  Броят на пропускте е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване, оповестиха организаторите. Събитието във Фейсбук: Jaya The Cat - Live In Sofia, Maimunarnika /30 August 2017
 https://www.facebook.com/events/239190219818859


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички