Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Броени дни до Love CHange Music Festival в Ловеч


Броени дни до Love CHange Music Festival в Ловеч

4619

Както MySound.bg извести, в края на тази седмица (на 2 и 3 септември) в Ловеч ще се състои вълнуващо лятно музикално събитие начело с британската трип-хоп сензация Morcheeba,  а българската публика ще се срещне с любимците си в оригинален състав на 2 септември на сцената на Love Change Music Festival в първата вечер от събитието. То ще се състои в парка на бившата казарма. Преди хедлайнърите ще се запознаем с веселата музика на италианците от The Sweet Life Society, свирили и на фестивала "Гластънбъри". Групата  пристига у нас в състав от 8 музиканти, с открояваща се брас секция – саксофони и тромпет. В същата вечер ще се изявят и две родни банди, водени от две чаровни дами -  Вики и група Мастило и Рут Колева с Ruth Koleva Live Band. С отварянето на фестивалните врати, в 15.00 ч. ще стартира и LOVE Change bazaar, предлагащ интересни ръчно изработени артикули. За малките гости на събитието ще бъдат организирани забавни ретро игри и различни детски работилници.
На 3 септември хедлайнърите в Ловеч ще носят определно балканско настроение. Публиката ще е в ръцете на македонеца DJ Djaikovski с новата му вокалистка Rachel West, и вече станалите любимци на родната публика cърби S.A.R.S. Преди тях ще свирят цял куп добре подбрани и познати български групи - Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo и No Project Band. Концертната програма в този ден ще стартира още в 16.30 ч.
Вратите на Love Change Music Festival ще се отварят точно в 15.00 ч и в двата дни, а по-долу може да видите пълната му програма.
Събитието ще подкрепи интересна кампания, озаглавена  "LOVE CHange Life!", чието лице е познатият в цял Ловеч дядо Георги. "Свикнали сме да го срещаме винаги усмихнат и винаги със своя чадър, без значение дали е слънчево или вали. Той не подминава никой без да го дари с добрa думa и неслучайно го наричме един от живите символи на града", споделя Цветомир Матев от организационния екип нa събитието. В рамките на двата дни от него ще се предлагат специално изработени артикули с неговия запазен символ – чадъра. Приходите от продажбата им ще отидат за подпомагане на възрастни хора в затруднено положение, какъвто всъщност е и дядо Георги.
Друга инициатива, намерила място под шапката на събитието, е специалният надпис LOVE 4, изработен от Destructive Creation, който ще бъде поставен в казармата с откриването на фестивала.
Билети за Love CHange Music Festival се продават в системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна, в това число Билетен център НДК, билетна каса на "Арена Армеец", магазини "Техномаркет", бензиностанци OMV, Orange, Български пощи и други.
Цената на билетите е както следва:
Билет за 2 септември, събота: 30 лв.  /в деня на събитието: 35 лв.Билет за 3 септември, неделя: 25 лв.  /в деня на събитието: 30 лв.Групов пропуск за двата фестивални дни: 40 лв. /в деня на събитието: 45 лв.
Събитието във Фейсбук - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички