Броени дни до Love CHange Music Festival в Ловеч


Броени дни до Love CHange Music Festival в Ловеч

4600

Както MySound.bg извести, в края на тази седмица (на 2 и 3 септември) в Ловеч ще се състои вълнуващо лятно музикално събитие начело с британската трип-хоп сензация Morcheeba,  а българската публика ще се срещне с любимците си в оригинален състав на 2 септември на сцената на Love Change Music Festival в първата вечер от събитието. То ще се състои в парка на бившата казарма. Преди хедлайнърите ще се запознаем с веселата музика на италианците от The Sweet Life Society, свирили и на фестивала "Гластънбъри". Групата  пристига у нас в състав от 8 музиканти, с открояваща се брас секция – саксофони и тромпет. В същата вечер ще се изявят и две родни банди, водени от две чаровни дами -  Вики и група Мастило и Рут Колева с Ruth Koleva Live Band. С отварянето на фестивалните врати, в 15.00 ч. ще стартира и LOVE Change bazaar, предлагащ интересни ръчно изработени артикули. За малките гости на събитието ще бъдат организирани забавни ретро игри и различни детски работилници.
На 3 септември хедлайнърите в Ловеч ще носят определно балканско настроение. Публиката ще е в ръцете на македонеца DJ Djaikovski с новата му вокалистка Rachel West, и вече станалите любимци на родната публика cърби S.A.R.S. Преди тях ще свирят цял куп добре подбрани и познати български групи - Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo и No Project Band. Концертната програма в този ден ще стартира още в 16.30 ч.
Вратите на Love Change Music Festival ще се отварят точно в 15.00 ч и в двата дни, а по-долу може да видите пълната му програма.
Събитието ще подкрепи интересна кампания, озаглавена  "LOVE CHange Life!", чието лице е познатият в цял Ловеч дядо Георги. "Свикнали сме да го срещаме винаги усмихнат и винаги със своя чадър, без значение дали е слънчево или вали. Той не подминава никой без да го дари с добрa думa и неслучайно го наричме един от живите символи на града", споделя Цветомир Матев от организационния екип нa събитието. В рамките на двата дни от него ще се предлагат специално изработени артикули с неговия запазен символ – чадъра. Приходите от продажбата им ще отидат за подпомагане на възрастни хора в затруднено положение, какъвто всъщност е и дядо Георги.
Друга инициатива, намерила място под шапката на събитието, е специалният надпис LOVE 4, изработен от Destructive Creation, който ще бъде поставен в казармата с откриването на фестивала.
Билети за Love CHange Music Festival се продават в системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна, в това число Билетен център НДК, билетна каса на "Арена Армеец", магазини "Техномаркет", бензиностанци OMV, Orange, Български пощи и други.
Цената на билетите е както следва:
Билет за 2 септември, събота: 30 лв.  /в деня на събитието: 35 лв.Билет за 3 септември, неделя: 25 лв.  /в деня на събитието: 30 лв.Групов пропуск за двата фестивални дни: 40 лв. /в деня на събитието: 45 лв.
Събитието във Фейсбук - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички