Излъчват класацията Топ 100 на българските песни за пътуване


Излъчват класацията Топ 100 на българските песни за пътуване

5032

Както MySound.bg вече огласи, това лято слушателите на БГ Радио избират 100-те най-любими български песни за пътуване – най-съществената съставка за перфектната лятна почивка заедно с добрата компания и качественото гориво за двигателя на автомобила. 
В най-горещия и ваканционен месец, в който традиционно всички са на път за морската или планинската си почивка, БГ Радио и Shell подредиха Топ 100 на най-любимите български песни на слушателите за пътуване. А класацията ще прозвучи за първи път и в целия си блясък на живо от търговски комплекс Shell Изток в София този петък – 1 септември между 13.00 ч. и 20.00 ч. Седем часа само българска музика – перфектният саундтрак за лятното ви пътуване – ще прозвучи на живо в специалното издание на класацията с водещ Наско Стоянов от медията. Сред гостите в нетрадиционното студио, които ще станат част от първото по рода си излъчване на цяла класация на живо, ще са току-що взелата шофьорска книжка Прея, Вензи, Михаела Маринова, Звезди от Ахат, Димо от PIF, Лора Караджова, Свилен от Остава, Маргарита Хранова, Пепи Писарски от Атлас, Краси от Акага, Дичо, Рут и още много изпълнители и приятели на радиото, което пуска само българска музика. 
Освен това БГ Радио ще осигури дълъг живот на класацията си като я качи в специален онлайн канал с "Най-добрите български песни за пътуване", който ще е активен до 8 октомври. Всеки ден трима от общо 5 000-те гласували за любимите си песни за пътуване на www.bgradio.bg, дали верен отговор на седмичния въпрос на Shell, печелиха ваучери на стойност 25 лв. за гориво от Shell, припомнят от медията.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички