Деспина Ванди пристига с нов албум за концерта си у нас


Деспина Ванди пристига с нов албум за концерта си у нас

5008

След тричасовия впечатляващ концерт у нас през 2016, най-успешната гръцка певица Деспина Ванди се завръща в София за още по-уникално и разтърсващо шоу.

Както MySound.bg вече писа, събитието ще се състои по покана на Moko Solution в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 29 септември (петък).

Удостоена с признанието "Най-продаван гръцки изпълнител в света" на Световните музикални награди в Монако, Ванди и този път е подготвила невероятно шоу и много изненади за българските си почитатели. Освен най-големите и популярни хитове на певицата, публиката ще  чуе за първи път на живо и песни от най-новия албум на звездата "Afti einai i diafora mas" ("Това е разликата ни"), който излезе в края на миналата година.

За предстоящата ѝ среща с родната аудитория иконата на гръцката музикална сцена призна: "Наистина съм много щастлива, че отново ще пея пред българска публика. Нямам търпение и ви обещавам много изненади и този път". А ето и какви са впечатленията от предишното гостуване на Деспина в София: "Очарована съм от топлотата, с която ме посрещна публиката! Беше страхотно и много емоционално за мен събитие", допълва съпругата на футболната звезда Демис Николаидис.

Билети за концерта - чрез мрежата на Eventim на цени от 30 до 100 лв.

Още - на:  

https://www.facebook.com/events/275835666212524/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички