Foreigner с първа биография по повод 40 години на сцена


Foreigner с първа биография по повод 40 години на сцена

4762

Първата оригинална биография, описваща вълнуващата история на рок иконите Foreigner, е вече на книжния пазар.  Автор на "A Foreigner’s Tale" e самият Mick Jones – легендарен китарист и основател на американската банда. Книгата, която се продава в две лимитирани луксозни издания, е специално за 40-годишния юбилей на великите музиканти, които по този повод ще разтърсят и София. Както е известно, организираното от Moko Solution събитие е в зала "Арена Армеец" от 20.30 часа на 9 май 2018.
Уникалното четиво разкрива славния път на музикантите до върха, а оригиналните фотографии допълват картината за възхода на една велика банда, превърнала се в истинска рок институция. Творбата включва и биографични моменти от живота на Mick Jones, композирал един от най-големите хитове на култовата формация - "I Want To Know What Love Is". Изданието може да бъде закупено от официалния сайт на Foreigner.
Величията са подготвили още една изненада за многобройните си верни фенове – 40 хита за 40 години на сцена, събрани в специален едноименен албум. В компилацията са включени и две напълно нови композиции, които рокаджиите ще представят и пред българската публика. 
Билети на цени от 30 лв. до 80 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн. ВИП- пакети - от bileti365.com.  Още - на: Foreigner live in Sofia - Official Event.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички