Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Funcity + приключи с много награди и добро настроение


Funcity + приключи с много награди и добро настроение

4773

Приключи най-големият младежки фестивал в България - Funcity +, който е едно от най-мащабните събития на инициативата "Варна – Европейска младежка столица" 2017.

Както MySound.bg писа, събитието се състоя от 30 август до 3 септември. Пет дни, няколко сцени и много музика, спорт, игри и състезания забавляваха младите хора на пристанището. Едни от най-добрите танцьори, хореографи и диджеи от Чехия, Словения и Румъния проведоха своите уъркшопове и откроиха най-добрите танцьори сред посетителите.

"Голямото рок междучасие" организира своя регионален кръг, който ще бъде излъчен в предаването на БНТ, а Миленита, Miry, Paraplanner, DRS, Нокаут, Skiller, Pe4enkata и много други се постараха да вдигнат градуса на във фестивалната зона. В стрийтбол турнира участваха състезатели от много градове, включително и два румънски отбора. Победителите от всички категории получиха награди и медали, а голямата парична награда отиде за отбора Show Time в категорията над 18 г.

На Dance Arena-та беше горещо през цялото време заради особено атрактивните състезания по танци и бийтбокс. Най-добрият танцьор на фестивала се оказа дама – Искра Даскалова (Shibumi), която получава възможността да участва в едно от най-големите танцови събития в Европа - Battle Оf Тhe Вest (Гърция). Бийтбокс надпреварата бе спечелена от BassBro и това го изпраща на второто по сила състезание по бийтбокс в света - Grand Beatbox Battle в Швейцария.

Манга и аниме събитията също събраха многобройна публика, особено косплей конкурсът, чийто победител Ангел Николов (София) получава за награда възможността да участва в косплей състезанието на Cyprus Comic Con 2018. Едно от състезанията, предизвикало голям интерес сред младите хора, бе ФИФА шампионатът на Funcity +. Победителят Явор Николов отива директно на финала на Шампионската лига – награда, осигурена от фестивала и община Варна.

Парти бусът, който се превърна в подвижна диджейска платформа, намери много фенове в целия град, а разнообразните работилници и уроци развиха въображението и на малките, и на големите посетители на инициативата.

Благодарим на всички присъстващи, че изпратихме заедно лятото и създадохме незабравими спомени, подчертаха организаторите на събитието, осъществено с подкрепата на община Варна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички