Филип Киркоров идва с двете си деца за турнето у нас


Филип Киркоров идва с двете си деца за турнето у нас

4622

Както MySound.bg вече огласи, турнето на Краля на руската поп музика - Филип Киркоров, в България стартира от Русе, следват Варна, Бургас, Пловдив и София. "Идеята на шоуто "Я" е уникална. Това не е просто концерт, а заедно с Франко Драгоне (Franco Dragone), направихме истински спектакъл, на който публиката се чувства като герой от фантастичен разказ, пътешественик в света на собствените си фантазии и мечти", сподели певецът пред в. "24 часа".  За турнето в България , организирано от DeGris Events, пристигат 7 камиона с техника, над 100 тона оборудване, няколкостотин костюма, 80 артисти, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща концептуална визуализация, хидравлични декори и фонтан. Спектакълът е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хит синглите,  и песните от новия албум на звездата. Филип Киркоров идва у нас със своя частен самолет, придружен от двете си деца – Алла–Виктория и Мартин.
 По повод 50- годишния юбилей, изключителните му постижения в световната музикална култура, цялостна творческа дейност и приноса му в издигането на международния авторитет на България и Варна като духовни и културни центрове, Филип Киркоров бе удостоен с престижната награда "Почетен гражданин на Варна". България е част от световното турне на Филип Киркоров със спектакъла "Я"  (в превод от руски "Аз"). 
Русе         17 септември             "Булстрад Арена"
Варна       19 септември              Дворец на културата и спорта
Бургас      22 септември             Летен театър
Пловдив    24 септември            Колодрум
София       25 септември             зала 1 на НДК

Билетите се разпространяват в мрежата на Eventim.bg, централната каса на НДК, бензиностанции OMV, мрежите на Office1 и Orange.



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички