Sprite Urban Fest слага край на летния стрийт сезон


Sprite Urban Fest слага край на летния стрийт сезон

5211

След свежите моменти в Бургас, Варна и Пловдив, емблематичният Sprite Urban Fest ще сложи запомнящ се край на летния стрийт сезон в София тази събота.

Зоната около Езерото с лилиите в Борисовата градина ще приветства всички столични фенове на ърбън изкуствата и спортове след 16.00 ч. на 9 септември. Специални 6-метрови платна за рисуване на графити ще дадат възможност на малки и големи да провокират въображението си и то под зоркия поглед и наставления на най-добрите имена от родната графити сцена - Konte, Rust2, Mode, Jahone и Task.

Electric Force Crew ще покажат за пореден път, че всяка сцена е тясна за техните извънземни брейк демонстрации, а Jahmmi Youth ще провери колко са добри в импровизациите под звуците на бийтбокс мастъра Skiller. Момчетата от 5High ще се присъединят към Sprite Urban Fest със суперяки трикове и много настроение върху мобилен скейт парк,специално позициониран по алеите на Борисовата градина. Младежите от FreeRun Bulgaria ще дадат отговор на въпроса "Как да се придвижваме из градската джунгла бързо, атрактивно и безопасно" и ще демонстрират, че законите на физиката не важат за тях.

За да бъде финалното събитие от поредицата Sprite Urban Fest 2017 с перфектен саунд, зад пулта ще застане хип-хоп дивата DJ Akasha (на снимката).

Повече информация - на официалната Фейсбук страница:

https://www.facebook.com/SpriteGraffitiFest

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички