Mi Amor, ако нямаш сърце си в затвор... (Видео)


Mi Amor, ако нямаш сърце си в затвор... (Видео)

5568

Силен текст, ярък бийт и перфектна видеопродукция e новият проект на Мария Илиева "Mi Amor".

Онлайн сингълът може да бъде видян на адрес:

https://www.youtube.com/watch?v=yoSsDGOeeaE

Режисьор е Виктор АнтоновRikk. Заснемането на видеото отнема близо три снимачни дни, екипът наброява над 50 души, а Мария е ослепителна във всяка от трите си визии. Креативен директор на проекта и стилист е Боян Кузески, за грима и косата се грижат съответно Зоран Коцов и Георги Петков. Сценични партньори на Илиева са балет Нова, Екс Енерджи Крю, а специално участие има изпълнителят и топмодел на Visages Model Group Виктор Либа.

Вокалистката работи с Rikk за пръв път, но е силно впечатлена от креативността и професионализма му.  Оператор на лентата е Радослав Гочев. "Събрах екип от  професионалисти и личности, всеки от които допринасяше за качеството на крайния продукт. Хвърлихме много труд… и си заслужаваше", споделя певицата.

Както MySound.bg вече огласи, музиката на "Mi Amor" е композирана от мултиплатинените продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и други. Автор на текста е изпълнителката, а музикален продуцент - Dexter.

"Mi Amor" набира популярност, като вече се завъртя и в ефира на музикалните медии у нас. Феновете ще могат да я чуят на живо в София в два последователни дни следващия уикенд.

Мария Илиева ще я изпълни в рамките на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour на площад "Батенберг" на 16 септември, а на 17 септември ще бъде хедлайнер на третия ден от Sofia Spark Fest в Южния парк.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички