DJ Rossko и Йоанна Драгнева с нова песен - Baby


DJ Rossko и Йоанна Драгнева с нова песен - Baby

4822

С всеки следващ видеоклип Йоанна Драгнева става все по-загадъчна и привлекателна.  В последния ѝ съвместен проект с DJ Rossko - "Baby", певицата с лекота влиза в ролята на съвременна самодива. Режисьор на клипа е Радостин Събев - Шошо, а видеото е заснето на красивия Хотнишки водопад, близо до Велико Търново. В клипа участват Стефания Кочева, позната от хитовите сериали "Столичани в повече", "Отплата", "Под прикритие" и други, която е близка приятелка на Йоанна, както и самият DJ Rossko. Като омагьосания младеж е Димитър Димитров - DJ Funkster. 
Песента е глътка свеж въздух за почитателите на хубавата българска музика. Неин автор е Росен Стоев - DJ Rossko, който отново доказва, че професионализмът и добрият вкус все още имат място в музикалния бизнес. Той е отговорен за цялостния облик на "Baby"- от създаването на мелодията и аранжимента, до последния детайл. Текстът е на талантливата Катя Маринова, която с лекота е подредила думите, превръщайки изпълнението в мелодична и запомняща се песен. 
За визията на Йоанна Драгнева се е погрижил екип от доказани професионалисти. Водещо сред тях е името на Ina Аssa - добре позната в модните среди. Йоанна Драгнева е лице на  нейната модна линия Credo Madеmoiselle, която младата дизайнерка представи наскоро. За грима изпълнителката се е доверила на креативната Анна Рангелова, а изящното дизайнерско бижу, което впечатлява във видеото,  е уникат на Velmar.
Премиерата на "Baby" ще се състои на 15 септември, когато Йоанна Драгнева за първи път ще представи парчето пред публика в рамките на Sofia Spark Fest. Най-големият безплатен фестивал на София ще се проведе  под мотото "Градът е на всички" в Южния парк на 15, 16 и 17 септември. Йоанна Драгнева и Митко Павлов ще бъдат водещи и ментори на пъстрата програма. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички