Мишо Шамара се оттегля от сцената с концерт бенефис


Мишо Шамара се оттегля от сцената с концерт бенефис

5231

Мишо Шамара ще отбележи оттеглянето си от сцената с грандиозен концерт бенефис в София през пролетта на следващата година,  стана ясно по време на среща с журналисти и фенове в столичния клуб Terminal 1.  Междувременно изявите в страната на легендарната банда Гумени глави, за които MySound.bg вече писа, продължават. Big Sha, Вальо Кита и DJ Dido D ще забият в клуб Terminal 1 тази вечер, а заради големия интерес към концертите се планира и още една дата - във варненския клуб  Senso на 19 септември.
Освен родните изпълнители, с които е работил през над 20-годишната си кариера, "бащата на българския хип-хоп" планира да покани за бенефиса и световни звезди от ранга на 50 Cent, Method Man и Redman. По време на почетния концерт феновете ще могат да чуят за последен път, изпълнени на живо от Мишо Шамара, хитовете "Фенки, фенки", "Мой", "Харесвам лошите момчета" и други.
"Не искам да рапирам с бастун, затова реших, че е време да се оттегля от сцената с грандиозен концерт бенефис през пролетта. В момента продължаваме турнето с Гумени глави, а по клубовете, в които имаме участия, ни казват, че не са виждали такива партита от години. За мен това означава, че все още няма такъв феномен на българската хип-хоп сцена, какъвто бяха Гумени глави през 90-те. Вече има много рапъри у нас, но повечето от тях звучат като румънско диско“, заяви Мишо Шамара по време на пресконференцията. 
До момента турнето на Мишо Шамара (a.k.a. Big Sha), Вальо Кита и DJ Dido D прекоси Варна, Слънчев бряг и Пловдив и предизвика невиждан фурор. По идея на Мартин Михайлов, управител на Terminal 1, изявите на Гумени глави в София ще могат да се гледат от всяка точка на света и чрез платформата за онлайн стрийминг Stageit.com, от която могат да бъдат закупувани билети и предварително. Така за първи път в България фенове ще могат да следят концертите дори, ако не са в клуба, а пред телефона или лаптопа си. 
По случай дългоочакваното си събиране "бащите на българския хип-хоп" издадоха и албума "Гумени глави - The Best (Remixed & Remastered)". Той събира най-големите им хитове в осъвременени версии и може да се изтегли от itunes. Мишо Шамара е заслужил прозвището си "бащата на българския рап" с над 30 хита и 15 албума, той е и първият български изпълнител, направил песни със Snoop Dogg ("Dime Piece") и с DMX ("The Boy Go Off").
 Всичко най-ново покрай бандата може да се следи и на новосъздадената им страница във Фейсбук Гумени глави.   На снимката: Big Shа и DJ Dido D с Васко Теслата (вляво) и MC Гинес (вдясно) 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички