Pavell & Venci Venc срещу Йордан Йовчев в Драконова надпревара


Pavell & Venci Venc срещу Йордан Йовчев в Драконова надпревара

4916

Най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот "Живей активно!", организирана от "Нестле България" с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и община Пловдив, ще предизвика пловдивчани да се включат в необичайно енергизираща надпревара на 17 септември.

Наред с множеството активности, разпръснати из целия град, едно от най-емблематичните средища на спорта под тепетата - Гребната база, ще бъде домакин на първата "Живей активно!" Драконова надпревара. Новите атракционни лодки ще се впуснат в невиждано състезание по гребния канал. Начело на двата отбора ще застанат олимпийската легенда Йордан Йовчев и музикалното дуо Pavell & Venci Venc’. Точно в 13.00 ч. на новите драконови лодки ще се качат капитаните заедно с подбран отбор, и в епичния сблъсък ще излъчат носителя на драконовото отличие. За да се присъединят към някой от двата звездни отбора, феновете трябва да покажат как живеят активно на Фейсбук страницата на инициативата, а капитаните на двата отбора ще изберат своите съотборници сред тях.

Още - на:

http://www.jiveiaktivno.bg

Същия ден - неделя, 17 септември, от 11.00 ч., Pavell & Venci Venc' ще открият сезона на предаването "Търси се" в ефира на bTV. Както всеки път, водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска ще провокират своите гости с нестандартни предизвикателства. Хип-хоп тандемът ще играе право хоро като репетиция за предстоящата сватба. Pavell ще рапира песен за любимия си Батман, а Venci Venc' ще изпее народната песен "Рипни, Калинке".

С кого още ще се срещнат в "Търси се" двамата музиканти, зрителите ще разберат тази неделя.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички