Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Park Center на една година


Park Center на една година

5008

Park Center Sofia ще отбележи своята първа годишнина с голям концерт на поляната зад мола от 18.00 часа тази неделя, 17 септември.

Водещ на събитието ще бъде Наско от БГ Радио, а Любо Киров, Тони, Лео и Играта (на снимката) и Васил Найденов ще забавляват присъстващите. За празника организаторите са предвидили много подаръци и награди.

За своята първа година Park Center се утвърди като "малкото бижу на София". Разположен в сърцето на града и в непосредствена близост до Южния парк, с удобни транспортни връзки, достъпен пеша и с автомобил, молът се превърна в любимо място за срещи на младите, енергични и ориентирани към иновациите хора в столицата. Привлекателни не само в летните месеци са гледащите към парка кафетерия Costa Coffee и сензационния Cache Bar. Любимо място на посетителите е и терасата в зоната за хранене на ет. 2.

Миксът от наематели в напълно обновения търговски център се промени изцяло. За тази една година в Park Center отвориха повече от 20 нови концепции, като до края на ноември ще заработят още десетина.

Най-очаквано в момента е откриването на супермаркет Billa, който ще промени напълно облика на ет. -2, а хранителната верига ще представи интересна концепция, съобразена с изискванията и нуждите на хората, работещи и живеещи в района.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички