Британецът Fink - първи чуждестранен гост в новия сезон на SLC


Британецът Fink - първи чуждестранен гост в новия сезон на SLC

5025

Sofia Live Club ще даде старт на нови музикални предизвикателства с  приключения за сетивата, които ще отведат в музикалните меломани в света на любими артисти и невероятни артисти през октомври.

Белослава и нейната банда ще поднесат своята чувствена палитра от ритми с програмата Soulful Autumn Edition Vol.1 на 6 октомври, петък. Меденият глас на българската соул сцена ще представи най-доброто от репертоара си, както "Всяка година по същото време". "Красотата" ще е присъствие, музикалната лодка ще ни носи по течението на соула и фънка, думите ще са сближават "Цяла нощ", а настроението ще е както "Всеки път" – неповторимо, уверяват от управата на популярното столично заведение. Певицата ще влезе в колаборация с музикантите, неразделна част от лайв концертите ѝ, а именно Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и грууви сетовете на Marten Roberto. Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

Стилов завой предстои на 7 октомври, събота. Завъртаме се на 180 градуса, за да развихрим емоциите с Ъпсурт, Мария Драгнева и колоритния балет Нова. Ненадминатите "улични" поети на последните две десетилетия ще се качат на клубната сцена да форсират музикалния сезон 2017/18 с рими, танци и хип-хоп избухване. Ще "кълчим кълки" нон стоп, цензурата ще е табу, а настроението ще е " 3 в 1" - лудо, приповдигнато и ескалиращо. Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 10 лева. На място в деня на концерта ще са по 15 лева.

Вълненията не спират дотук, защото неделите не са това, което бяха! Няма да почиваме на 8 октомври, а ще се отдадем на класни електронни ритми с хипнотичната музика на Fink. Британецът пристига със своята банда да презентира последния си албум "Resugram", чиято премиера бе на 15 септември, давайки старт на едноименното турне за 2017. След излизането на най-новото му парче "Cracks Appear", феновете буквално тръпнат в очакване за изненадите, които може да се чуят след средата на месеца. Fink Greenall е от изпълнителите, които със замах променят хода на кариерата си, но един път стъпил на сцената, остава верен на музиката и до днес. Стартирал като диджей и продуцент, той издава първия си изцяло електронен албум "Fresh Produce" със съдействието на известния британски лейбъл Ninja Tunes. Няколко години по-късно обаче дискът "Biscuits For Breakfast" разкрива прехода от света на електронната музика към новото Аз на британеца и дава тласък на поредица от успешни проекти. Към днешна дата артистът има 5 студийни албума. Работил е с Lamb, Bonobo, Zero 7, Amy Winehouse, John Legend, Banks, Ximena Sariñana и Professor Green.

След гостуването си през февруари 2015 в Sofia Live Club, Fink заплени българската публика, представяйки последния си тогава албум "Hard Believer" – красив и опустошителен, както той сам го определя. Днес предизвикателството идва с името "Resurgam" – "Ще полетя отново". С него Fink доказва, че никога не се е страхувал да експериментира и в албума музикантите звучат по-дръзки отвсякога. Звукозаписът получава своето заглавие от латински надпис в 900-годишна църква в родния град на GreenallКорнуол. Проектът е реализиран с помощта на революционния продуцент Flood (PJ Harvey, U2, Foals, Warpaint, The Killers) в студиото му Assault & Battery в Северен Лондон. Десетте нови песни са създадени в продължение на два месеца - относително "луксозен" период от време в сравнение с предишните албуми на Fink, което води до колекция, която е както твърда, така и богато потапяща. За турнето основното трио, увеличено с двама барабанисти, ще посети 19 европейски държави с над 60 дати, достигайки 65 000 души.

"С този албум искахме да направим записи, които да са цялостни, одухотворени и неудържими... И, по дяволите, радвам се, че го направихме", споделя Fink и отправя своето предизвикателство за 8 октомври. Изявата му е в афиша на популярната поредица ReelFeel. Билети на цена 20 лева - в мрежата на Eventim и партньорските каси. Повече информация тук:

https://www.finkworld.co.uk

Всъщност, фиестата в Sofia Live Club започва още с изявите на Мария Каракушева и Пламена Гиргинова, които ще представят поредното издание на Grace On Air на 4 октомври, a Гергана Турийска - нейната "Кутия за приказки" следващата вечер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички