Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Последни новини за концерта на Arch Enemy и Jinjer


Последни новини за концерта на Arch Enemy и Jinjer

4510

Както MySound.bg вече извести, съвместният концерт на Arch Enemy и Jinjer предстои в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 21 септември, четвъртък.  Събитието е част от турнето на екстремните метъл гиганти от Швеция в подкрепа на новия им албум "Will То Power". Заедно с тях пътуват добре познатите на българската публика и набиращи все по-голяма сила украинци Jinjer.
Вратите на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно. Входовете са от западната страна на сградата, като журналисти и гости ще използват входа до касата за събитието, която ще се намира непосредствено до входовете за фенове. 
Програмата за вечерта по часове:
18.00 часа – Среща с притежателите на *ВИП добавки19.00 часа - Врати20.00 часа - Jinjer21.15 часа - Arch Enemy
Както всеки път, екипът на BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции. Затова и отново напомня и призовава всички посетители да спазват неговите правилата. 
Билети:Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Деца до 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация.Билетът не дава достъп до ложата, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същ пропуск. Излизането от залата е окончателно. ВИП добавки:ВИП добавките не са билети за събитието и не са валидни без наличието на редовен пропуск за събитието! Добавката може да бъде закупена от тук http://www.europe.archenemy.net, като тя включва: - Среща (meet & greet) с Arch Enemy;- Индивидуална снимка с Arch Enemy;- Подписан сет лист;- Ламиниран бадж за спомен; Лица под 18 години: Лицата под 18 години влизат с придружител! Както на всички концерти  в България,  малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани  само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България, и, ако смятате да посетите концерта с детето си, моля прочетете внимателно следните указания: За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 10- годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която може да изтеглите от тук. Допуска се по един придружител на две лица под 14 години. Билетите са в продажба в мрежата на "Евентим", а някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Пропуските се продават на цена от 45 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, ще са по 50 лв.

Видеореклама на събитието:
 https://youtu.be/5r6PTJujhQQ

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички