Орик 2017 събира независими артисти


Орик 2017 събира независими артисти

4907

Фестивалът за независими артисти Орик ще събере над 120 млади професионални музиканти на  пред паметника на Съветската армия в София между 29 септември и 1 октомври.  В афиша на събитието, чието официално откриване е в 18.00 ч. този петък, са Jeremy?, Funky Miracle, Ogi23, Ogi, Миленита, Тома, Miry, Nu/Ance, Bears And Hunters и десетки други. На сцената ще се качат и няколко студентски и ученически банди, за които това ще е първият досег до многохилядна аудитория. Водещи ще бъдат актьорите Ованес Торосян и Петко Венелинов, известни с десетките си роли в киното и театъра. Те ще заредят аудиторията допълнително с младежкия си дух и позитивна енергия.
Фестивалът се провежда под патронажа на кмета на град София г-жа Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Софийска община. Партньори са Samsung, които ще презентират най-новия модел смартфон Samsung S8; Net1 - телекомът на софиянци, които ще представят новости в телеком сферата и ще зарадват публиката със страхотни награди; Converse, любимата марка обувки на артистите, ще раздадат десетки награди на фаворитите на публиката и ще презентират рисувани арт кецове; Devin ще с лее в изобилие, за да охлажда нажежените фестивални страсти.
Най-големите фенове на бандите ще има достъп зад сцената, където ще могат да се снимат с любимите си групи, да си вземат автограф и мърчандайз. Посетителите ще могат да се насладят и на страхотните произведения на десетки творци, които ще излагат творбите си на специално отредени за целта шатри. 
Освен музика, ще се леят студена бира и свежи коктейли, а на топъл бар ще се предлагат различни вкусни деликатеси. Храната и напитките ще са в изобилие, така че да не ви се иска да напуснете площада през целия уикенд, подчертаха организаторите. 
Платформата Орик е създадена през 2015 -та, когато за първи път в рамките на 7 дни над 15 000 зрители се насладиха на над 100 независими артисти в центъра на София. Първото издание на събитието отново бе с подкрепата на Софийска община и под патронажа на кмета на град София г-жа Фандъкова. Създадел на Орик е Opremedia, независима продуцентска компания, която вярва в изконните ценности и духовните потребности на човека.  Мисията на организаторите e общество, по-добро и по-одухотворено чрез изкуство и култура.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички