Хип-хоп легендите Onyx стартират европейското си турне в София


Хип-хоп легендите Onyx стартират европейското си турне в София

4679

Хип- хоп динозаврите Onyx ще представят новия си албум "Shotgunz In Hell" по покана на Rock Оn Jamz в столичния клуб Mixtape 5 на 5 октомври. Организаторите споделят, че турнето на легендарната рап група от Ню Йорк стартира у нас и за пореден път очакваме запомнящо се шоу. Всеки, който е бил на техен концерт, знае колко непредсказуеми са Sticky Fingaz и Fredro Starr, а тяхното присъствие и професионализъм на сцена - впечатляващи. 
Почти 25 години след излизането на дебютния им албум "Bacdafucup", Onyx продължават да бъдат стандарт на световната хардкор рап сцена. Обиколката с начална дата в София ще прекоси Европа с посланието 25 Years Of Hardcore Hip Hop. През последното десетилетие една от най-влиятелните рап групи за всички времена не е спряла да доказва статуса си и пред по-младите фенове на стила. Американците имат за цел да зарадват за пореден път не само тези, които са израснали с музиката им, но и почитателите, които са по-малки и концертът на 5 октомври ще им е  първа среща с групата.

Onyx е от групите, създаващи музика, която изгражда мост между поколенията, а последният ѝ диск "Shotgunz In Hell" е доказателство за това. Легендите се обединяват с европейската рап група DOPE D.O.D, комбинирайки типичното за Onyx звучене в колаборация с новаторството на по-младата банда.  Специален гост на концерта ще бъде канадското МС Monsta Mack. Локалната подкрепа също не е за изпускане, организаторите събират артисти от различни поколения на една сцена: крюто, носещо нов заряд на софийската сцена 5 O’Clock , феноменът от ВарнаSеcta, рап ветераните от Бургас Нокаут и емсито,  чийто инстинкт не спи – Атила. Зад грамофоните застават DJ Akasha и DJ Unkle Billy.  Повече информация: https://www.facebook.com/events/271883916649103
 Билети може да закупите в мрежата на Ticket Logic Bulgaria.  https://www.youtube.com/watch?v=-_iFd072g8o

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички