Зашеметяващ финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017


Зашеметяващ финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017

4830

Както MySoung.bg писа, последният от серията концерти на Coca-Cola и The Voice се състоя във Велико Търново на 20 септември.

Над 30 000 присъстваха на грандиозния финал и показаха любовта си към звездите на сцената, скандирайки в един глас името на лятната обиколка. В поредица от интервюта по време на събитието преобладава въпросът –  "Как бихте описали турнето с една дума?", а СкандаУ, DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, балет Nova, Михаела Маринова (на снимката), Dara, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc', Тита и Криско отговаряха единодушно и без колебание – "любов".

Тита разкри в бекстейджа, че по време на турнето се с сближила с Михаела Маринова, която потвърждава с усмивка и добавя с гордост, че скоро може да очакваме и новия ѝ проект. Михаела Филева припомни как в един ден е загубила и открила любовта – своя йоркширски териер. Пламен и Иво, възхитени от реакцията на публиката, решиха да запечатат атмосферата в кадър от сцената, докато изпълняват последния си хит с Дара и Pavell & Venci Venc’. Криско отново предизвика фурор сред феновете и заяви, че гостуванията във Велико Търново са едни от най-запомнящите се благодарение на енергичната публика.

Турнето на Coca-Cola и The Voice 2017 събра на едно място 17 от най-популярните български и чуждестранни звезди и направи лятото на повече от 200 000 почитатели на хитовата музика още по-вълнуващо и цветно. Снимки от турнето - в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички