Лиса Гайър идва за концерта на Съли Eрна в Арена Армеец


Лиса Гайър идва за концерта на Съли Eрна в Арена Армеец

5454

Талантливата вокалистка Лиса Гайър ще се присъедини към музикантите за големия концерт на Съли Ерна в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 26 септември.

Новината бе съобщена в специално телефонно интервю пред Елена Розберг за радио Z-Rock. Както MySound.bg нееднократно писа, гласът на Godsmack пристига със собствен бенд за поредната си изява у нас по повод 11-тия рожден ден на медията.

Съли нарича Лиса "феноменален глас с диапазон от четири октави". Певицата участва в записите на двата солови албума на Ерна - "Avalon" и "Hometown Life". Освен това, тя развива и самостоятелна кариера – издава албуми със своя група, пише песни, свири на китара и преподава в престижния музикален колеж "Бъркли" в Бостън.

В интервюто за радио Z-Rock Съли сподели още, че подготвя специални музикални изненади за концерта у нас, който е част от голямото му европейско турне, стартирало на 14 септември. Той подчерта отново, че нашата страна е най-любимата му концертна дестинация, заради изключителните познания на публиката и неповторимия контакт с нея. Музикантът разказа как върви работата по подготовката на новия албум на Godsmack, кога ще е премиерната му дата, кога ще чуем първия сингъл от него и дали България ще бъде включена в плановете им за турне в Европа през 2018.

В събитието, наречено The Voice Оf Godsmack – Sully Erna In Concert, ще се изявят и трите дами от Оркестъра на Класик FM радио, които участваха и на миналогодишните концерти на Съли у нас.

Последни билети за концерта, организиран от "Кантус Фирмус" -  на ticketsbg.com и в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички