Официално: Роджър Уотърс с концерт в София!


Официално: Роджър Уотърс с концерт в София!

4640

Роджър Уотърс (Roger Waters) се завръща в Европа през 2018 година с новото си забележително турне "Us + Them", в което ще представи както най-великите хитове на Пинк Флойд (Pink Floyd), така и нови песни.

Обиколката ще мине и през София. Титанът пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за грандиозно шоу в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 4 май (петък) 2018. Както MySound.bg вече писа, легендарният музикант представя на турнето актуалния си албум "Is This The Life We Really Want?", който беше посрещнат изключително позитивно от критиците. Той е първата студийна творба в дискографията му след "Amused To Death"(1992).

Освен това Роджър Уотърс обещава най-доброто от първокласното си творчество с хитове, включени в най-великите тави на Пинк Флойд ("Wish You Were Here", "The Wall", "Animals", "The Dark Side Оf Тhe Moon"). Наименованието на турнето произлиза от песента "Us And Them", която е част от издадения през 1974-та година и продаден в мултимилионен тираж албум на Пинк Флойд "The Dark Side Оf Тhe Moon".

"Тръгваме на път с ново шоу - казва музикантът - То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Пинк Флойд и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега".

Легендарните изпълнения на Уотърс впечатляват със сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудиовизуална ефекти, и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка, ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.

"Us + Them" е първата европейска обиколка на музиканта след "The Wall Live" (2010-2013) - напълно разпродаденото му световно турне, видяно от над 4 милиона фенове на 219 концерта, което остава най-касовото турне на солов изпълнител в историята. Българските меломани също имаха удоволствието да се насладят на творческия гений и сценична магия на знаменития британец, съпреживявайки спектакъла на стадион "Васил Левски" отново благодарение на "София Мюзик Ентърпрайсис". Обиколката ще започне през пролетта на 2018-а с пет шоута в Германия и едно в Австрия. След това предстоят изяви в Белгия, България, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Холандия, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Норвегия, Полша, Португалия, Русия, Испания, Швеция, Швейцария и Великобритания

Билетите за концерта в "Арена Армеец" на цени от 70 лева до 180 лева могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Пропуските влизат в продажба от 11.00 ч. този четвъртък, 28 септември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички