На Нея с обич! Емил Димитров гостува в Пловдив


На Нея с обич! Емил Димитров гостува в Пловдив

4570

"На Нея с обич! Емил Димитров" - музикалният спектакъл, който докосна сърцата, завладя емоциите и изправи на крака своята публика в София, Варна и Бургас, очаква първата си среща с Нея – Публиката в Пловдив.

Както MySound.bg вече съобщи, това ще се случи в Античния театър от 20.00 ч. този четвъртък, 28 септември.

"На Нея с обич! Емил Димитров" е история за последната мечта на Артиста – да се срещне отново, за да се сбогува с Нея – своята Публика. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на живота на Емил Димитров - изпълнен с възходи и падения, с успехи и лични трагедии, с увереност и съмнения. Историята на Артиста, готов да жертва всичко заради своята публика, е разказана емоционално и достоверно, елегантно и с финес, достойно за аристократа на българската поп музика.

На сцената се редуват картини, описващи най-важните моменти в живота на Емил, и песни, които продължават да вълнуват сърцата на почитателите на хубавата музика. 16 незабравими мелодии на Емил Димитров звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев, преплетени в историята и сами разказващи история. Песните звучат за първи път и в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо. Сред тях са "Моя страна, моя България", "Ако си дал", "Писмо до мама", "Само тази нощ", "Джулия", "Арлекино", "Без грим", "Върни ми времето", "Ние се оженихме", "Нашият сигнал" и "Вън вали". Оркестрациите са създадени под ръководството на доцент Христо Павлов – диригент на Оркестър Симфониета София и бенд формация, с които музикалният спектакъл излиза на сцена.

"На Нея с обич! Емил Димитров" е мащабна продукция, която постига хармония на три жанра – музика, театър и кино. Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки киноистории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от видеокамери.

В ролята на музикалната икона е актьорът Даниел Цочев. Елегантното партньорство на актрисата Антония Малинова - загадъчната Тя, прекрасната музика на живо със симфоничен оркестър и мащабните кинокартини създават вълнуваща емоционална атмосфера на сцената. Даниел и Антония са участвали съвместно в друг музикално-сценичен проект - "Магически гласове" (1990 - 1992), с който представят музикалното културно наследство на България зад граница. Режисьор на "На Нея с обич! Емил Димитров" е актрисата Снежина Петрова. Стилната черно-бяла сценография и костюми на Свила Величкова допълват усещането за епохата. Автор на завладяващата история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова (Oxymoron Factory).

Билетите са на цени от 15 до 35 лв., а за ученици и студенти - на преференциална цена от 10 лв. Те могат да бъдат закупени от касите на Билетен център и Music Store в Пловдив, както и от партньорската мрежа на Eventim.

Официална Фейсбук страница:

EmilDimitrov.NaNeya

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички