Berlin-Sofia: Сonnected се завръща с як хардрок и фрийкшоу


Berlin-Sofia: Сonnected се завръща с як хардрок и фрийкшоу

5276

Берлинската психеделична хард рок банда Redlake Circus, чиято сценична постановка и циркови изпълнения завладяват разнообразна публика по цял свят, ще гостува за първи път в България, известиха организаторите Gibelin Agency.

Родната публика ще може да се наслади на шоуто в столичния клуб "Терминал 1" на 5 октомври и в пловдивския клуб Void на 7 октомври. Изявите са част от второто издание на проекта Berlin-Sofia: Сonnected.

Този път домакин ще бъде българската банда ТДК, която се откроява сред алтернативното  звучене на родните рок групи със силно застъпени елементи на ню уейв и стоунър рок. Често в музиката ѝ се включват и български народни мотиви, а текстовете на песните са изцяло на български. От създаването си формацията се фокусира предимно върху концертите, затова и колаборацията с берлинския психеделичен хард рок трип на Redlake Circus обещава уникална магическа атмосфера.

Софийската публика ще има възможност да наблюдава невиждани досега за българската клубна сцена арт изпълнения. Специални гости ще бъдат японката Coco Katsura с бондидж ритуал и Princess Tweedle Needle (a.k.a. La Macheta), която ще представи боди съспеншън на живо. Посетителите ще станат свидетели на уникални връзвания с подчертано еротични елементи от древното японско изкуство шибари и ще се докоснат до един от основните елементи на фрийк шоуто - изпълнение с висене от куки на халки, закачени директно върху тялото.

Комбинацията от алтернативен рок с български народни мотиви, берлински психеделичен трип, еротичен японски ритуал и фрийк шоу обещава да покори сетивата на публиката, затова не пропускайте това събитие, приканиха неговите организатори.

Повече за Berlin-Sofia: Сonnected: http://bit.ly/2wXGyxg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички