Вяра Атова стана уличен музикант


Вяра Атова стана уличен музикант

4933

Вяра Атова пропя на улицата, макар и само за една вечер.

Красивата певица избра този различен и доста смел начин да представи новата си песен "Следи".  Експериментът ѝ се увенча с  успех онази вечер - освен поканените медии, приятели и гости, импровизираният концерт на "Витошка" събра множество случайни минувачи, които аплодираха Вяра и китариста Захари Борисов.

Изпълнителката започна с песен на незабравимата Ейми Уайнхаус и веднага грабна публиката си. След още два обичани хита, дойде и кулминацията на тази различна промоция - изпълнението на "Следи". За Вяра Атова това  е завръщане към музиката след 3-годишна пауза. Песента ѝ е лична и преживяна, и това беше усетено от публиката, сред която много нейни приятели и колеги, дошли да я уважат и подкрепят: Михаела Филева, Орлин Павлов, Весела Бонева (вляво на снимката),  водещите Константина Живова и Павел Владимиров, Вики Георгиева от X Factor, акторът Любомир Ковачев, Райна Налджиева аплодираха и пяха с Вяра. Клубното представяне на "Следи" ще се състои този четвъртък в Bedroom, където малко след полунощ Вяра Атова ще изпълни новия си сингъл за гостите на популярния клуб.

"Следи" е по текст на Вяра, инструментал: Владислав Колев - Slav. Видеото с режисьор Люси Иларионов ще е достъпно в четвъртък вечер, най-напред във Facing The Sun.

http://www.bgradio.bg/video/promotsiya-vyara-atova-sledi

За Вяра Атова

Родена e на 1 декември, зодия Стрелец.

Стартира музикалната си кариера с псевдонима AV през 2009.

Има 7 издадени сингъла. "Следи" е осмият подред, след тригодишна пауза.

"The One" е нейният пробив, който достига четвърто място в MTV World Chart Express. Това е и първата българска песен, излъчена в румънския музикален канал Music 1.

Изкуството е неизменна част от Вяра. Завършва курс по актьорско майсторство в МОНТФИЗ с преподаватели Малин Кръстев, Йоанна Буковска, Юлиан Петров, както и интензивен кинокурс при Михаил Билалов.

Участва във филма "Островът" на Камен Калев и в сериала "Връзки" по bTV.

През 2006-а започва работа в CITY Radio & TV като водеща на предаванията WebHit и City Life.

Водеща е на концертите Loop Live и Vodafone Live с участието на световни звезди като Shaggy, Kelly Rowlаnd, Inna и други, които събират над 35 000 души.

Вяра е позната и като водещ в "Национална лотария" по Нова ТВ заедно със Захари Бахаров.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички