Истерия за билети часове преди концерта на рок легендите FSB


Истерия за билети часове преди концерта на рок легендите FSB

4764

Предстоящият юбилеен концерт на една от най-великите български групи FSB се очертава като едно от най-вълнуващите и мащабни музикални събития за сезона.  Дни преди голямото шоу на 7 октомври в" Арена Армеец", интересът към него е повече от впечатляващ, отчитат организаторите Moko Solution. Седящите места в залата са почти изчерпани от верните фенове на групата, които искат да чуят на живо любимите хитове "След десет години", "Високо", "Няма как", "Не така" и "Обичам те до тук".
За невероятния спектакъл, който подготвят великите музиканти, има останали единствено правостоящи места за терен, както и пропуски за секторите на трето ниво на цена от 30 лв., които бяха пуснати допълнително. Всички почитатели на FSB, които все още не са се сдобили с билет, могат да си закупят от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията.  За да подарят на феновете си незабравимо и единствено по рода си преживяване в най-голямата столична зала, музикантите от обявиха, че концертът няма да бъде заснет и излъчен в ТВ ефир. Така магията на една от най-добрите български групи ще остане зад стените на "Арена Армеец", специално споделена само с присъстващите .
Напомняме, че култовата формация е подготвила вълнуваща изненада за присъстващите - един от основателите на FSB Александър Бахаров пристига за юбилея специално от Германия.
Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20.00 часа в "Арена Армеец" София. Билети на цени от 30 до 70 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и oнлайн. Актуална информация - на:  FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event.
Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички