Ed Solo и Krafty Kuts гостуват в клуб Терминал 1


Ed Solo и Krafty Kuts гостуват в клуб Терминал 1

4939

Ед Соло (Ed Solo) и Крафти Кътс (Krafty Kuts) се завръщат в България по покана на клуб "Терминал 1".  Британските продуценти ще направят своите сетове съответно на 13 и 20 октомври, два поредни петъка. Вратите на клуба отварят в 22.00 ч., а началото на сетовете е малко след полунощ. Българският съпорт и за двете събития е поверен на човекa, заставал винаги зад артистите от Fingerlickin Management и лейбъли като Hot Cakes, Jungle Cakes, Punks, Rat Records, Emil Prize от Camp Sessions.
Това лято имахме удоволствието да чуем селекцията на двамата диджеи на плажа. Клуб "Алкохол Каваци Бийч" бе домакин на специални диджейски вечери, в които участия взеха Krafty Kuts през юли и Ed Solo в началото на август.
Ед Соло е известен английски диджей и продуцент. Кариерата му започва през 90-те години на миналия век и все още е един от най-търсените и популярни електронни диджеи в света. Работи с имена като Deekline, Fatboy Slim, Roots Manuva, Shy FX, Beardyman, JFB и много други. 
През 2005 година Ед (Ed Solo) мести студиото си в сградата, където се помещава магазина за плочи на Krafty Kuts в Брайтън (Brighton). Това дава началото на съвместната им работа и година по-късно излиза "Freakshow", в който Ед Соло ко-продуцира някои от траковете.  Това е и първият албум на Martin Reeves (Krafty Kuts). Преди него, продуцентът работи по "Tricka Technology" заедно с A Skillz
Krafty Kuts е един от пионерите на английската брейкбийт и бас сцена. Печелил е редица награди като "Най-добър международен диджей" от Spanish Breakbeat Awards IBA 2014, "Най-добър диджей" и "Най-добър продуцент" в класацията на Southwest Breakbeat Awards 2010 и други. 
Входът и за двете събития е на символичните 5 лв. до 00.00 и 8 лв. след полунощ.  Организаторите съветват всички желаещи да отидат навреме, тъй като интересът и за двете вечери е голям.  Събитията във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/117529785621770 https://www.facebook.com/events/1985029235109100

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички