Ритон празнува 40 години на сцената с мега концерт в НДК


Ритон празнува 40 години на сцената с мега концерт в НДК

4803

Юбилейният концерт на Ритон ще се състои в зала 1 на НДК тази сряда, 18 октомври. С него емблематичният дует ще отпразнува 40 години на сцената. Катя и Здравко ще полеят юбилея си заедно с поне 5 000 свои почитатели.
"Публиката става все по-взискателна, всеки път иска да види нещо ново, нещо различно, а това е голяма отговорност за нас, защото винаги се стремим да удовлетворим докрай своите фенове", коментира силната половинка на Ритон - Здравко Желязков.
Специалното събитие ще е разделено на две. В първата част публиката ще чуе за пръв път най-новите песни на Катя и Здравко. "Четири от тях вече са записани, те са по стихове на Ангел Симеонов и музика на Росалин Наков - един тандем, с който работим от скоро. Продължаваме работа по останалите, още две нови парчета предстои да запишем скоро",  обещават звездите. Сред тях е и песента "Безумна любов" по музика на Тончо Русев. В другата част от репертоара са някои от вечните хитове на дуета, рефрените на които припяват вече няколко поколения.  Алекс Нушев, Юлиян Янев, Щерион Пилидов, Георги Марков, Петър Щерев, Влади Митин, Ралица Тонева и вокална група: доц. Миглена Ценова-Нушева, Христина Нейкова и Елена Сиракова ще бъдат заедно с юбилярите на сцената.
Точно преди 40 години, през 1977 г., студентите в Държавната консерватория Катя Михайлова и Здравко Желязков получават разрешение от декана на консерваторията да се явят като дует на държавния изпит. В онзи момент са единствените в историята на Музикалната академия, предприели подобна стъпка. Първите крачки към звездната кариера дуетът прави във вариететните програми на елитните заведения в курортните комплекси по Черноморието и в София. И така цели 40 години, та до днес. Билети за шоу-спектакъла "40 години музика и любов" - ТУК,

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички