Отиде си гласът на Nasekomix - Андрония Попова-Рони


Отиде си гласът на Nasekomix - Андрония Попова-Рони

4547

Гласът на Nasekomix и Sentimental Swingers Андрония Попова-Рони почина вчера след тежко боледуване.  Тя ни напусна на 44-годишна възраст. "Вчера (16 окт. 2017) си отиде огромният Великан, малкото Джудже - Андрония Попова-Рони! Майка на две деца, певица, инструменталист, преподавател и приятел", написа любимият ѝ Мишо.

Нейното изпълнение на "Инжектирай ме с любов" във филма "Източни пиеси" накара много хора да настръхнат. Дори това е меко казано. Покрай инжектирането на любов се случи истинска истерия.
През 2006 Рони гостува като вокалистка в "World Melancholy" на Блуба Лу.  Известна е и от изявите си с Help Me Jones. Песните ѝ озвучават и новия български филм "Каръци".

Андрония Попова е завършила пиано и класическо пеене в столичното музикално училище "Любомир Пипков", а след това — арт мениджмънт в НБУ и вокална педагогика в Софийския университет. Следвала е и в музикалния колеж "Менис" в Ню Йорк.

През 2015 г. излезе и документалният филм с нейно участие "Животът е един безкраен танц", посветен на суинг културата в България и петия рожден ден на Sentimental Swingers.

"Какво би инжектирала на българската публика? - Любов, смелост, свобода!" отговаря Рони в интервю за pozorcompany.
Последният албум на Nasekomix е с впечатляващото име "Великани и джуджета". Както MySound.bg вече огласи, дискът бе записан между Родопите и Карадере
Мотото, с което живееше Рони - "Има два начина да изживееш живота си. Единият е, като мислиш, че не съществуват чудеса. Другият е, като мислиш, че всяко нещо е чудо." (Айнщайн). През февруари тази година бе организиран благотворителен концерт в нейна подкрепа.

Поклонението ще се състои в църквата "Свети Седмочисленици" от 15.00 ч. на 21 октомври, събота.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички