Стефан Вълдобрев с лайв в Лондон на 20 октомври


Стефан Вълдобрев с лайв в Лондон на 20 октомври

6076

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще гостуват в Лондон на 20 октомври, петък.  Събитието ще се състои в легендарния The 100 Club на "Оксфорд Стрийт" и се организира от самия клуб и традиционния им български партньор – "Строежа", и местния филиал Liveprom. 
Концертът е втори за оригинала Стефан Вълдобрев в столицата на Великобритания. Но първи в един от най-значимите клубове в света, домакин The Rolling Stones, Metallica, Paul McCartney, Louis Armstrong, B.B. King, Rod Stewart, Sex Pistols, The Clash, Blur, Kings Of Leon, The Black Keys и стотици още престижни имена за забележителната си 75-годинишна история. Публиката в Лондон ще има възможност да види и чуе на живо изпълненията на добре познатите "Рай", "Едно", "Към", "Аз ли съм или не съм?", "Фойерверк", "Силикон", "Тя" и много други, както и песните от суперуспешиня последен албум на Обичайните заподозрени - "10 ½", а част от които "По-полека", "Холивуд", "Тази песен не е за любов", "Бряг с цвят най-зелен", "Хеликоптер", "Сняг над Сахара" и "Самонедейменервиратака". Формацията пътува в състав: Веселин Веселинов-Еко (бас), Мирослав Иванов (китара, вокали) и Стоян Янкулов-Стунджи (барабани).
Вратите на The 100 Club ще отворят в 19.00 ч. местно време (7.00 pm), а концертната част ще стартира в 20.00 ч. с половинчасов сет на английската група Four Dead Crows, която ще подгрее близо двучасовия лайв на българската банда.  Билети - в мрежата на WeGotTickets и Biletto на цени от 17 паунда на предварителна продажба, 22 паунда на място. Броят на пропуските е ограничен до 300, поради което организаторите препоръчват предварителното закупуване.  Изявата на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Лондон е част от минитурне в Европа, което включва още гостуване в Люксембург на 21 октомври, в Брюксел на 22 октомври и два концерта в София – съответно на 26 октомври и 1 ноември.
Вторият лайв в столицата бе обявен след като първият бе абсолютно разпродаден две седмици преди датата. Домакин и на двете събития е клуб "Терминал 1" (улица "Леге" 10). Билетите за добавеното ново вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 12 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място.  Броят им е отново ограничен, а поради силния интерес и очакваното също пълно разпродаване, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване. Събитие във Фейсбук:
Stefan Valdobrev - Live in London, The 100 Club - 20 Oct 2017!
https://www.facebook.com/events/738792632997987/

Билети:

WeGotTickets
https://www.wegottickets.com/100club/event/417203

Biletto
https://billetto.co.uk/e/stefan-valdobrev-the-usual-suspects-tickets-218244

София, 1 ноември, сряда

Събитие във Фейсбук:
Stefan Valdobrev - 2nd Live at Club Terminal 1 - 1 November 2017
https://www.facebook.com/events/1484196125000112/?ref=br_rs

Билети:

Eventim.bg
http://www.eventim.bg/bg/bileti/stefan-bldobreb-obicanite-zapodozreni-sofi-klub-terminal-1-997708/performance.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички