Пада концертът на Au-Dessus и Zatokrev


Пада концертът на Au-Dessus и Zatokrev

4791

Autumn Souls Of Sofia уведомява всички фенове, че обявеният за 21 октомври концерт на литовската пост-блек метъл група Au-Dessus и швейцарските слъджари Zatokrev няма да се състои.

Поради слаб интерес към събитието, организаторите сметнаха за по-разумно да отменят събитието. Нова дата няма да бъде планувана.

От Autumn Souls Of Sofia благодарят на всички, които ги подкрепят, и се извиняват за предизвиканото разочарование у тези, които очакваха това събитие! Понякога и ъндърграундът има нужда от подкрепа.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;

В случай, че сте закупили билети от сайта на "Ивентим БГ":
- С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на "Ивентим" или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.
- С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на "Ивентим БГ", намиращ се на улица "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

Срок за връщане на билетите - 21.11.2017.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички