Последни билети за мюзикъла Оркестър без име


Последни билети за мюзикъла Оркестър без име

4600

Последни билети по 50 лв. за най-големия мюзикъл, игран у нас някога - "Оркестър без име", пуснаха организаторите Мoko Solution.  Спектакълът, който обещава да впечатли с мащабна продукция, уникална сценография и звезден актьорски състав, предизвика голям интерес още с обявяването си. Това е последният шанс на родните фенове на любимия на поколения българи филм да закупят пропуск за дългоочакваното събитие. 
Както MySound.bg вече писа, в знак на уважение и почит към българските книжовници и просветители, премиерата на мюзикъла е в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 1 ноември – Деня на народните будители. Всички желаещи да присъстват могат да се сдобият с ограниченото количество билети от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикет компанията. 
"Оркестър без име" ще покори публиката с оригинални изпълнения на живо, удивителни декори, пресъздаващи до най-малък детайл сцените от вечната класика на великия Станислав Стратиев. Незабравимите образи ще бъдат пресъздадени под режисурата на Борис Радев и отново ще оживеят всички онези култови реплики – символ на цяла една епоха.  Присъстващите ще имат възможност не само да видят на живо оригиналния, култов джип от знаменития български филм, но и буквално да се докоснат до него. Прословутият автомобил, с който музикантите от лентата обикалят българското Черноморие в търсене на големия успех, ще премине непосредствено покрай гостите в залата. Впечатляващи декори и уникален LED екран с размери над 250 кв. м. пък ще осигурят визуализацията на мащабната продукция.  Публиката ще наблюдава отблизо и детайлно действието благодарение на над 5 камери, които ще следят всяка стъпка на Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Станимир Гъмов (Филип), Филип Аврамов (Павката), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и останалите участници в шоуто.



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички