Орлин Павлов с нов сингъл и видео Funny Side Of Me


Орлин Павлов с нов сингъл и видео Funny Side Of Me

6032

"Funny Side Of Me" се нарича новият проект на Орлин Павлов, който бе представен стилно в Sofia Live Club
 Песента е част от саундтрака към филма "Нокаут, или Всичко, което тя написа" на Ники Илиев. Лентата, която предстои да излезе на 5 януари 2018, е съвместна продукция с bTV Studios и Nu Boyana Film Studios.
Тон на вечерта дадоха Орлин Павлов, Милен Кукошаров (пиано), Ангел Дюлгеров (китара) и Васил Вутев (барабани) с живо изпълнение на парчето.

След което дойде ред на премиерната прожекция на видеото, което заслужено обра овациите. В него са включени ексклузивни кадри от филма, снимани в Чайнатаун, Бруклин, Манхатън, Таймс скуеър, центъра на София и Банско. Главни действащи лица са Орлин Павлов и Gary Dourdan (Гари Дърдан). С него си партнират и във филма "Нокаут", където Орлин Павлов играе емигрант в Ню Йорк, работещ като жестомимичен преводач на хора с увреден слух и търсещ кариера като кикбоксьор.  Във видеото се изявяват още Саня Борисова-Илиева, Башар Рахал, Диана Любенова, Георги Стайков, Ралица Методиева и Александра Богданска.
За бойните сцени Орлин Павлов се е подготвял 6 месеца при Емил Младенов (кондиционен треньор) и Тихомир Винчев Тишо (хореограф) в Славия Спортес, стъпвайки на 4 -те години  тренировки по бокс в боксов клуб "Академик". Музиката на "Funny Side Of Me" е дело на Борислав БояджиевБорче и Орлин Павлов, текст - Владимир Михайлов, аранжимент – Боян Ангелов и Борислав Бояджиев-Борче. Режисьор на видеото е Ники Илиев, оператор Борис Славков.
От сцената Орлин специално благодари на големия екип и всички партньори, работили по проекта, за големия професионализъм и отдаденост, както и на "Дерма Акт" и "Зидо Фудс", с чиято подкрепа е реализиран клипът.
"Funny Side Of Me" може да видите тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички