Петдневен планински латино маратон с Памбос Агапиу


Петдневен планински латино маратон с Памбос Агапиу

5244

В следващите няколко дни една от топдестинациите сред любителите на зимните спортове у нас – Боровец, ще е притегателна точка за горещи салса танцьори от различни точки на Европа.

За 11-та поредна година школата на Памбос Агапиу организира международен салса маратон в зимния курорт, който тази есен ще се вихри цели пет дни – от 26 до 30 октомври.

Очакват се близо четири хиляди последователи на латино културата да пристигнат у нас за 11-ия Балкански салса конгрес. През последните години популярността на събитието излезе извън границите на полуострова и вече посреща салсероси не само от съседни страни, но и от цяла Европа. Идеята на конгреса е чрез танца да обедини почитателите на салсата в неуморна латино фиеста на чист въздух сред природата. Танците ще са в шест зали с различно тематично звучене -  LA New York, романтик и анимейшън, кюбан, кизомба и зук, бачата и танго ще са парти зоните. Изявени артисти от европейската латино сцена ще потопят гостите в магията на салсата чрез жива кубинска музика.

Уъркшоп занимания по бачата, кизомба, танго, афро, регетон с изтъкнати международни инструктори, денонощни танци и празнично настроение очакват всички участници в конгреса.

Организаторите са се погрижили и за транспорта до Боровец в удобно за феновете време.

Още подробности - на:

http://balkansalsacongress.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички