Джаз в библиотеката за премиерата на България за начинаещи


Джаз в библиотеката за премиерата на България за начинаещи

5037

Формация Джазтет в лицето на колоритния тромпетист Венцислав Благоев и ветеранът-пианист професор Владимир Радулов (на снимката) ще озвучат с импровизиран джем сешън премиерата на "България за начинаещи".

Книгата на Веселина Седларска, която излезе в каталога на издателство "Сиела", ще бъде представена в Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" от 18.30 ч. този вторник, 31 октомври.

На срещата Любен Дилов-син и авторът ще говорят за народопсихологията на българина. Освен тях и Захари Карабашлиев ще участва в отварянето на кутията на… Веселина,  дискутирайки  българската журналистика, която се променя също толкова бързо, колкото динамично се развива и обществото ни.

След успеха на психологическия роман "Кладенецът" този октомври, журналистът, политическият коментатор и писател Веселина Седларска изненадва с творба, която е пъстър букет от портрети и истории, всяка илюстрираща многоликия и понякога неподдаващ се на обяснения свят на българина.

Преливайки от разказ в разказ, без да следва стриктни правила, сборникът се превръща в авангардна литература, в чиято мелодия зазвучава цялата народопсихология на българина, но в никакъв случай на цената на достоверността или непременната сензация.

Линк към събитието във Фейсбук - ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички