Стани част от шевицата с Happy BASSday!


Стани част от шевицата с Happy BASSday!

4479

Групите Оратница и Мерудия навършват заедно пълнолетие (10+8) и ще отпразнуват шумно общия си рожден ден с концерт в столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 на 4 ноември, огласиха организаторите от Fusion Embassy.
 Красотата и уникалността на българската шевица носи в себе си много символика и е олицетворение на народните ни обичаи. Но събитието Happy BASSday ще пренесе нейните автентични традиции в една неподправена музикална симбиоза.
Първите бодoве в шевицата ще избродира новият фюжън проект на Хорхе, познат като диджеридуто на Оратница. Формацията носи фънки името The Groovin’ Pipers и умело съчетава нетипично звучене на гайда и твърдия саунд на рок инструменти. След това в програмата е  десетилетната група Мерудия. Те ще втъкат техните характерни ърбън руутс шарки в бас бродерията. Ще се вплетат с Християн и Ася, които са членове и на Оратница, празнуващи своя 8-ми рожден ден. От своя страна пък секстетът ще включи в сета си Весо от Мерудия, който ще украси с няколко бода орнаментите на групата.
Специални заслуги за отличителното звучене на албума "Фолктрон" на Оратница има дуото High Roll (HMSU /Formation Records), направили популярния ремикс на парчето "Желкя". Приятелството, което се зароди между бандата и тандема още тогава, сега ги изпраща заедно на шоу в Берлин на 8 декември.  Преди самото афтърпарти, артистите от Цирк де ла Люлин ще предизвикат уау ефекта, който такъв двоен рожден ден заслужава.
Билети Ticketlogic:

Първите 100 билета по 10 лв.
Нормален пропуск: 15 лв.
На самата дата и място: 20 лв.
Групов билет: 4+1 безплатен

Магазин "На тъмно", книжарници Booktrading, Fastpay и Office 1 Superstore: https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kas Линк към събитието: https://www.facebook.com/event s/275694739501397

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички