Експериментален метъл от Cortеge


Експериментален метъл от Cortеge

4468

Концерт-промоция на дебютния албум на Cortège - "All Relative", със специалното участие на софийската груув метъл банда AttaXic предстои в столичния клуб Live & Loud от 19.30 ч. на 4 ноември.

За първи път от създаването на експерименталната метъл група, Cortège самостоятелно организират събитие с цел проумотиране на дебютния си албум.

"Позволихме си да повярваме, че в света на шансовете и възможностите има място за всякo посланиe, целящо разкриването на дадена истина, което позволи на нашите душевни стремежи и вярвания да се извисят над реалността и така да осъществим една своя мечта. Нашият албум "All Relative" ("Всичко е относително") е вдъхновен от (е еманация на) любовта ни към хората и живота и цели най-вече да представи една идеология, обвързваща добротата и безграничността на развитието на ума. Творим музиката си изцяло единодушно и споделяме сходни разбирания спрямо същността на живота и природата на човека. Каним всички Вас да открием заедно началото на нещо вероятно различно, което тепърва предстои да бъде преоткривано от поколенията", казват музикантите.

Врати: 19.00 ч.
Вход: 5 лв.
Диск: 10 лв.
Тениска: 12 лв.
Диск + Тениска: 17 лв.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/275692472943138/?active_tab=about

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички