Любо Киров със златен албум на големия концерт в НДК


Любо Киров със златен албум на големия концерт в НДК

4486

Албумът "Знам" с най-големите хитове на Любо Киров стигна златен статус по продажби на CD и винил, известиха от "Вирджиния Рекърдс", в чийто каталог се появи дискът.

Именно парчета от него ще бъдат представени от певеца на големия му концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. този петък, 10 ноември. Билетите за шоуто са разпродадени. Както MySound.bg вече писа, събитието ще отбележи края на националното турне "Знам – Най-доброто от Любо Киров". Не него Любо ще изпълни новата версия на песента "Ти" от трейлъра на филма "Вездесъщият", както и най-големите си хитове от последните 16 години, включени в антологията. Сред тях са "Знам", "Има ли цветя", "Различен", "Ако някога", "Alright" с Мария Илиева, "Заедно" с Графа и Орлин Павлов, "Мога" и "На края на света".

На сцената с Киров ще излязат Живко Петров (клавишни), Ангел Дюлгеров (китари), Калин Вельов (барабани и перкусии), Ивайло Звездомиров (бас) и LaTiDa (вокали). Шоуто ще предложи специална мултимедийна сценография.

"Знам" е специален за мен по много причини. Щастлив съм, че се радва на такъв голям интерес от публиката. Благодаря на всички, с които съм работил през годините, и на хората, които подкрепят българската музика с купуването на албуми!", казва Любо, който притежава един от най-красивите гласове в съвременната българска музика. Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, той има награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката.

Албумът "Знам – Най-доброто от Любо Киров" може да бъде поръчан в Musicmall.bg на http://bit.ly/2msmtsy.

Дигиталната версия е налична в iTunes и Apple Music на http://bit.ly/2mdsQzm, Google Play тук: https://goo.gl/blIseS и Spotify тук: http://spoti.fi/2mPor6W.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички