Звездата от Дневниците на вампира Майкъл Маларки с концерт у нас


Звездата от Дневниците на вампира Майкъл Маларки с концерт у нас

4476

Майкъл Маларки, актьорът, изиграл Enzо в един от най-гледаните сериали на всички времена -"Дневниците на вампира", пристига за концерт в Sofia Live Club на 21 ноември.

Събитието, посветено на хитовата продукция, е организирано от EventEase.
 Роден в Бейрут, Майкъл Маларки завършва лондонската Академия за Музика и драматично изкуство. Кариерата му на актьор започва с главни роли в постановки по драми на Тенеси Уилямс и Юджийн О’Нийл. Ключов артист в трупата на Британския национален театър в Лондон, докато не стига до големия екран и ролята си на Лоренцо в култовата телевизионна продукция "Дневниците на вампира".
Паралелно с кариерата си на актьор, Маларки се занимава активно с композиране на музика. Първото му EP "Feed The Flames" излиза през 2014,  последвано от "Knots" (2015).  Премиерата на дебютния му дългосвирещ диск "Mongrels" се състоя на 8 септември,  а българската публика ще може да му се наслади на живо този вторник. "Mongrels" е албум за смяната на сезоните, буквално и преносно. Той е пътешествие през дебрите на въображението на Майкъл, борещо се с разкъсващите го вътрешни стихии, но в същото време константно търсещо смисъла зад непостоянството в това пътешествие. Наслаждавайки се на изследването на по-тъмната страна на своята природа в стремежа си да намери спокойствие с нея, Маларки използва своите открития, превръщайки ги в музикални композиции, комбиниращи блус и инди фолк със запленяващи вокали. "Голяма част от това, за което става въпрос в албума, е цялата тази борба с онези противоположни сили вътре в нас. Двойственият характер на човешкото и животинското",  споделя авторът.
Вратите на клуба отварят в 19.30 ч. Събитието е без възрастово ограничение. Само лица под 14 години трябва да бъдат с пълнолетен придружител. Цени и билети: "Ранно пиле" (25 лв.) само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" 43), стандартни пропуски (30 лв.) в НДК, ОМV, "На тъмно", Booktrading и мрежата на Тicketportal.bgОнлайн и ВИП- билети директно тук. ВИП пакет // VIP Package: 100 лв. Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/event s/2021813311383669/?active_tab =about
 Michael Malarkey - "Mongrels" (Official Music Video): https://www.youtube.com/watch?v=jIoUmgp8dZY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички