Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Влада Томова със специален концерт в Студио 5


Влада Томова със специален концерт в Студио 5

4456

Влада Томова ще изнесе специален бутиков концерт в столичния клуб Студио 5 от 18.30 ч. на 22 ноември.  Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, живеещата в Ню Йорк певица ще представи и новото си видео към песента "Sing Out Loud", което засне в Куба по-рано тази година.
Типично за нейния музикален стил, то представя хомогенна смес от различни култури, прекрасна емоция и енергия, автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица – в унисон с прекрасната мелодия. След премиерата на "Sing Out Loud" в София, певицата ще представи песента и в Хавана (Куба) с голям самостоятелен концерт, планиран за следващата годинa.  Влада Томова е единственият български артист до сега, който има специална покана да изнесе свой концерт в рамките на най-големия музикален форум в Куба – "Куба Диско" (Кубинските Грамита). Традиционното и много престижно събитието ще се проведе в средата на май 2018. В рамките на десет дни в него се предствя най-доброто от кубинската музикална сцена и сценична индустрия. Концертите се провеждат в някои от култовите зали в Хавана, а на тях присъстват много и видни гости и изпълнители от цял свят. В Студио 5 Влада ще представи пъстра програма от любимите си авторски парчета, музика от проектите "Балкански приказки" и "Лазарската роза" и много други. Певицатаще бъде акомпанирана от Стефан Стойков – китари, Нез Ибишева – цигулка, Магдалена Петрович челo, Николай Николов – гъдулка, Димитър Карамфилов – контрабас, Петър Йорданов "Бъни" – перкусии. С огромно уважение към традицията и фолклора и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова намира своето специално място в сърцето на съвременния човек.  Билети за събитието - на място в Студио 5 (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и "Дюкян Меломан" (улица " 6-ти септември" 7А) на цена 10 лв. Телефон за резервация в Студио 5: 0887 934335.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички