Кристиан Костов ще пее на Мис Свят 2017 в Китай


Кристиан Костов ще пее на Мис Свят 2017 в Китай

4679

Кристиан Костов ще влезе в историята като първия български изпълнител, който ще се изяви на сцената на конкурса "Мис Свят" тази събота, 18 ноември.

Той ще изпълни песента "You Got Me Girl" – английската версия на дебютния му сингъл "Не си за мен" (2016), с който оглави класацията за българска музика преди година, в град Саня (о-в Хайнан). Церемонията ще бъде излъчвана на живо в цял свят от 02.00 ч. българско време.

"След успеха, който постигнахме на "Евровизия", не съм очаквал, че толкова скоро ще изляза на още по-голяма сцена и да пея буквално пред цял свят. За мен е огромна чест и съм щастлив, че имам възможност да подкрепя нашата представителка. Всички момичета тук са красиви, но смятам, че "Мис България" 2017 - Вероника Стефанова (вляво на снимката), е изключителна и ще ни представи достойно на конкурса!", вълнува се Кристиан.

В момента "Вирджиния Рекърдс" - продуцентите на изпълнителя, подготвят следващия му самостоятелен сингъл, както и участия в няколко събития в България през декември.
 
Снимка: "Вирджиния Рекърдс"/Личен архив

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички