Екстремен хардкор пънк във Фабрика Автономия


Екстремен хардкор пънк във Фабрика Автономия

4899

Двойна премиера предстои във Фабрика Аполония от 20.00 ч. на 22 ноември, сряда.

Българската банда Razgruha и гърците Procrastinate ще представят новите си албуми, известиха от Kontingent Records.

Procrastinate е DIY кръст/хардкор група със силно и директно антиавторитарно послание, създадна в Кардица, Гърция, през 2013. Въпреки че идват от малък град, в момента музикантите са сред най-активните колективи в богатата DIY хардкор пънк сцена на Гърция.

Както вкъщи, така и навън, формацията държи да свири в автономни, самоорганизирани пространства и скуотове, които подкрепят и проумотират антиавторитарния начин на живот. Затова и нашата Фабрика Автономия е най-логичното място за това специално събитие!

Музиката им е описвана като металик хардкор, кръст грайнд, кръст пънк, хардкор пънк… но те самите казват, че не си падат по етикетите. Текстовете им засягат теми като всекидневните житейски битки, социални и политически теми, както и лични преживявания.

До момента Procrastinate има две EP-та: "Subjugated Herd" CD и "Ideals Тo Burn 7". Първата им дългосвиреща плоча излиза от култовия лейбъл Sweetohm Recordings с артуърк от The Аrt Of Alex CF (Fall Of Efrafa, Light Bearer, Carnist, Momentum, Archivist, Morrow…)

Местният съпорт е в ръцете на грайнд гранда Razgruha - да удари с материал от чисто новото си издание "Money Power Greed!"

Фабрика Автономия ще отвори в 19.00 ч. Събитието ще продължи до 22.00 ч.

Вход: свободно дарение

Какво значи "свободно дарение"?

♥ "Free as in freedom, not as in free beer" — Richard Stallman

* Свободно дарение не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки, който споделя ценностите ни, е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение на входа на събитието, както и на бара във Фабрика Автономия.

DIY означава сцена без "звезди" и "фенове". DIY означава самоорганизация и инициатива на приятели за приятели. Нашата цел е да се забавляваме и да споделяме важни за нас послания без да зависим от "бизнес" отношения. Всички събрани средства отиват директно за групите, уточняват организаторите.
 
Виж повече: http://diyconspiracy.net/prix-libre-the-gift-economy-of-diy-punk/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички