Рут Колева на национално турне след големия успех в зала България


Рут Колева на национално турне след големия успех в зала България

4875

Рут Колева обяви датите за своето национално клубно турне, след големия успех на концерта в зала "България" с участието на Софийската филхармония.

Обиколката започва от Велико Търново на 24 ноември и ще продължи в Севлиево (25 ноември), Пловдив (1 декември), Варна (2 декември), Бургас (16 декември) и Русе (23 декември).  Феновете на Рут ще имат възможност да чуят най-новите песни от дългоочаквания ѝ албум "Confidence. Truth", който излезе официално в онлайн магазините на 17 ноември и беше представен ден по-рано с красив музикален спектакъл.

Както MySound.bg вече писа, Рут с нейната лайв формация заедно с диригента Владимир Джамбазов и музикантите от Софийската филхармония представиха пред многобройните си фенове зашеметяващ концерт в зала "България" със специалното участие на няколко любими български музиканти. За пореден път певицата разчупи стереотипите за българската музика със своя емоционален двучасов гиг, който обедини по деликатен начин разнообразието на стиловете, подчертавайки общото между тях – любовта към изкуството.

Още в началото на концерта си Колева покани за първи път в светлината на прожекторите  талантливата 10-годишна певица Жени Радева, с която изпълни в дует своето парче "Нищо друго". На същата сцена, малко по-късно гостите на събитието имаха удоволствието да видят и чуят най-доброто от Иво ПапазовИбряма (вляво на снимката), Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев и хип-хопъра Жлъч за новия си сингъл "Безтегловност".

Емоционална, талантлива и още по-добра в своето артистично споделяне на музиката, Рут Колева показа най-доброто от себе си в препълнената зала. След броени дни тя ще обиколи страната с "Confidence.Truth", за да представи на живо красивите песни "Oceans", "Tokyo", "Run" и други пред любителите на българската соул музика извън столицата.

Повече информация за турнето - в страницата на Рут във Фейсбук/RuthKolevaMusic.

Снимка: Дориян Тодоров

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички