Вълшебна Sun And Bass Recordings вечер


Вълшебна Sun And Bass Recordings вечер

4539

Вълшебна Sun And Bass Recordings вечер очаква любителите на дръм-ен-бейса в Side-B на столичния клуб Mixtape този петък, 24 ноември, когато популярната електронна организация Future Sounds Оf Sofia ще домакинства интригуващ гост.

Това е един от най-значимите резиденти на лейбъла – FD. Идващ от бекграунда на промоутър (парти-проекта Medium в Лондон), той оставя първия си отпечатък като продуцент през 2010. За това допринасят слухът, вкусът и контактите, създадени от него през дългите години активност в сцената и изграждането на тъмния, изчистен и директен звук. Може да не е сред онези "най-големи" имена, но FD (Freddie Dixon) се занимава с дръм-ен-бейс вече близо 20 години.

Музикален експерт с дълбоки корени в ъндърграунда на Лондон, FD умело свързва точките между джънгъл, техно, ту-степ и  дръм-ен-бейс в негов собствен неповторим стил, а смяната в настроенията характеризира добре не само неговата продукция, но и неговия непредубеден саунд като диджей. В резултат на двете може да видим FD на постоянни участия из цяла Европа, като част от тях често включват легендарния fabriclondon и фестивала Sun And Bass в Сардиния. Работейки усърдно зад кулисите, промоутирайки партита, ивенти, лейбъли, Freddie е посветил цялата си кариера на дръм-ен-бейса, а междувременно не спира да гони нови и нови хоризонти като продуцент с безкомпросния си стандарт за качество и въздействие на звука.

Издания на FD може да срещнем в каталога на водещите лейбъли катоSoul:r, Sun And Bass, Metalheadz и Spearhead Records, а освен това той работи и с широк спектър от уважавани продуценти, сред които Lenzman, Ulterior Motive и Fracture. Трябва да бъде отбелязано и най-новото му издание за лейбъла The North Quarter.

Плътен съпорт на събитието ще окажат момчетата от Future Sounds Оf SofiaPhirah, Robustu, Thrust, Hydrashock и Vasquez NZ, които ще се погрижат партито да бъде максимално уплътнено с точните музикални вибрации.

Цеената на входа е 10 лева преди 00.00 часа и 15 лева след това.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/866298776865682

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички