Кой спечели книгата на Иван С. Вълев Завой


Кой спечели книгата на Иван С. Вълев Завой

4614

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с  MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе лично от Иван С. Вълев - поет и музикант, чиято дебютна стихосбирка "Завой" се появи в каталога на издателство "Жанет 45".

Трима от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с интригуващата творба. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

Кой е редактор на "Завой"?

Вярното е: Петър Чухов

Честито на Захари Ганчовски, Цветан Янкулов и Донка Танева.

"Иван скицира кратки, парадоксални епизоди от живота с уверени движения. С минимален брой думи. С изящна проницателност. Без словесни украси. Сред натоварения градски трафик този "Завой" е глътка чист въздух. До дъното на дробовете", коментира Кристин Димитрова.

Иван С. Вълев е роден през 1984 г. в град Сандански. Завършва Техническия университет в София, като първите му две публикации са научни статии. Въпреки че работи в сферата на телекомунициите, музикалните и литературните му интереси довеждат до по-сериозни опити и в двете области – бас китарист е на етно-рок формацията ГологанИван Христов, Анджела Родел, Петър Чухов) и съосновател на литературната рок група LaText с поета Петър Чухов, свирил е и в инди-рок бандата Bears And Hunters, както и в страничния проект Homeovox на китариста на Остава Георги Георгиев.

"Спечели с  MySound.bg" ще продължи скоро.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички