Миленита открива Дни на предизвикателствата 2017


Миленита открива Дни на предизвикателствата 2017

4579

Миленита ще открие тазгодишния форум за екстремни спортове и активен начин на живот "Дни на предизвикателствата", който ще се проведе в аула "Максима", УАСГ, София, от 29 ноември до 1 декември.

Една от най-обичаните певици на родната алтернативна сцена, известна с проникновените си и закачливи текстове, ще се качи на сцената на познатата на всички фенове на дългогодишния форум зала в първия ден от тридневното събитие и ще ги предизвика присъстващите с парче, което не присъства в обичайния ѝ репертоар.

Едва ли има по-подходящ за откриването на "Дните" от изпълнител като Миленита – последно време тя прекарва огромна част от времето си сред красивите природни местности на България, където на спокойствие и с китара в ръка създава куп жизнеутвърждаващи песни. Между тях е превърналият се преди време в тотален хит "На село" и събралата вече близо 4 000 гледания в YouTube "Free" това лято – песен, възхваляваща природата, слънцето и свободата - необходими съставки на истински щастливия и пълноценен живот. Във видеото присъстват и кадри от безмоторно летене с делта планер, както и монтажни препратки към хипи духа на 60-те и 70-те. Факт, който създава още по-прекрасна атмосфера.

"Free":

https://www.youtube.com/watch?v=BFNJ7QDmqaU&list=RDMMBFNJ7QDmqaU

И това не е всичко! Синеоката и русокоса алтернативна звезда изобщо не е единствената музикална прелюдия към особено богатата на филми, лекции и уъркшопи програма на "Дни на предизвикателствата" 2017. Освен Миленита, на сцената в аула "Максима" ще се качи  изпълнител, отлично познат сред феновете на силните преживявания и високопланинските преходи. Това е описващият себе си като "височинен музикант" Петър Георгиев. А защо височинен? Творчеството на Петър е уникално, защото той по изключително забавен начин представя изкачванията си с преносима китара на някои от високите върхове по света, където записва видеа на всеки от тях. Петър може да се повали с няколко такива парчета, записвани на чудовищата "Кала Патар" (5 550м) в евересткия регион на Хималаите, "Чачани" (6 057м) в Перуанските Анди и други.

Височинно видео на Петър Георгиев:

https://youtu.be/z-g4VRtE5F0

Цялата програма на "Дни на предизвикателствата" - тук:

https://goo.gl/csn8PM

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички